torsdag, desember 28, 2006

Sånn egentlig

Det beste med å være jente, må være å se ”Nynnes dagbok,” etterfulgt av ”Mens du sov,” og spise sjokolade til du er på randen til å besvime, (men det er ikke så farlig, vi drikker tross alt colaLIGHT, hallo.) og så ligge utslått på gulvet og ha samtaler som denne:

Hun: Han sa at han var glad i meg, lissom, men at han ikke var forelsket. Hva tror du han mente med det?
Jeg: Han mente vel at han var glad i deg, men ikke forelsket.
Hun: Jaja, men hva tror du han mente, sånn egentlig?
Jeg: Å, du mener hva han mente egentlig?
Hun: Ja.
Jeg: Å, ja sånn egentlig tror jeg han mente at han skjønner at dere er skjebnebestemt til å være sammen for alltid, men at han er så redd for alle disse sterke følelsene, at han for øyeblikket vet han ikke helt hvordan han skal håndtere dem, så han gjemmer seg bak vage koder.
Hun: Ja, det var stort sett det jeg også tenkte.

12 kommentarer:

døgnvill sa...

hvem i helvette hadde du denne samtalen med?

Anonym sa...

Det er en grunn til at det er anonymisert, Emma. Vi tar det i kveld...

Anonym sa...

hihi jeg vil og vite

Anonym sa...

Det jeg lurer mest på er hvordan du dro de konklusjonene av det guttungen hadde sagt til venninna di...

Anonym sa...

Hmm, kanskje jeg kan lære noe av denne bloggen. Hvordan dere innovertisser tenker mener jeg. Eller er det litt.vit'en som får deg til å overanalysere alt og ingenting?

Vilde sa...

Øystein: Altså, man må jo tolke. Folk sier jo aldri det de egentlig mener. Særlig hvis venninna di har kjærlighetssorg...poenget her var vel at det var nok ikke akkurat det han mente, men vi later som, ikke sant?

Isak: Selvfølgelig kan du lære noe av denne bloggen. Det er opplagt. Jenter har en (liten) tendens til å analysere det meste som kommer fra dere. Mulig vi glemmer at dere bare er litt enklere...;)

Vilde sa...

"Folk sier jo aldri det de egentlig mener."

Ops... den kan kanskje slå tilbake på meg.. Søren.

Anonym sa...

Men det er jo ca. nøyaktig det de mener? Jeg savner deg og reiret vårt! Det er kun der jeg får høre nøyaktig det jeg vil høre.
Drit i hva de forteller oss. Vi vet hva de prøver å si.

God jul og ugh ugh.

Anonym sa...

Nøyaktig det Vilde wanna hear?

Jeg har tatt plassen din! Muhaha. Egentlig er det fordi noen igjen har kødda med det trådløse nettet vårt (jeg er sick and tired). Du har en damn good utsikt inn til Sverre Magnar. Nå begynner jeg å forstå hvorfor dere er så close. (og når begynte jeg å bytte ut halvparten av ordene mine med engelsk?)

Anonym sa...

Pirate kid och Sexy Mama: Æsj, nå savnet jeg dere. Det er jo kanskje litt fint. Følelser, husker dere. Er det rart jeg elsker Sverre Magnar, eller SMily som jeg kaller ham? Tror jeg skal sende ham postkort fra Oslo. Snart har vi fest og vi kan fortelle hverandre akkurat det vi vil høre. (Kanskje jeg skulle skrevet dette i en mail, men whatever, engelsk er fett, Mama.)

Anonym sa...

Nydelig. Jeg elsker at vi gjør alt så mye mer komplisert enn det egentlig er.. Kollegaen min begynte å le rimelig kraftig da jeg sa: Men han ringte jo på nyttårsaften? Det må jo bety noe. Det er alltid en dypere mening bak det dere gutter sier,er det ikke?

Vilde sa...

Selvfølgelig er det det. Alltid. Og at han ringte på nyttårsaften, vel, det betyr SELVFØLGELIG noe;)